SAS Zelfverdediging

Een begrip in het zuiden!

* No Nonsense en realistische cursus zelfverdediging  SAS Self Defense * Boxing Fitness * Agressietrainingen * Demonstraties en workshops * Kubotan training * Personal Trainer.

Trainingen en cursussen in zelfverdediging en weerbaarheid, fitness en omgaan met agressie voor particulieren en bedrijven. Onderdeel van Protect Security Group, erkend door het ministerie van justitie en veiligheid en gecertificeerd door het SSE. U traint bij SAS in een veilige omgeving in onze eigen oefenruimte, op een veilige, gezonde en verantwoorde manier.
 

Bekijk de video van de zelfverdedigingsles: youtu.be/7IP-fktVXys

Zelfverdediging en weerbaarheid leren. Fit en gezond blijven. Uw zelfvertrouwen vergroten.
 
Bel mij terug/contact. Als u binnen 48 uur geen antwoord van ons heeft gekregen ,check uw spambox, verstuur uw bericht nogmaals of neem telefonisch contact met ons op op 045-5709015 b.g.g. 0900-1100220.

SAS zelfverdediging is een zelfverdediging syteem geschikt voor iedereen die zich wil leren verdedigen in noodsituaties. Door de eenvoud van het systeem is het gemakkelijk te leren en toe te passen in een stress/noodsituatie. Tijdens de lessen staan gezondheid en veiligheid voorop!
Naast de zelfverdedigingstechnieken bouwt u ook uw zelfvertrouwen op. Uw lichamelijk fitheid en gezondheid nemen toe. KOOP NU ook het boek KUBOTAN self defense the easy way. Alleen verkrijgbaar bij sas zelfverdediging. Dit boek omschrijft de sas technieken met kubotan, ondersteund met duidelijk fotomateriaal. Het boek kost € 12,50 excl verzendkosten.
 
Naast zelfverdediging kunt u bij mij ook Boxing Fitness lessen volgen, een uitstekende manier om aan je lichaam te werken en stress kwijt te raken. Als gecertificeerd boxing fitness trainer begeleid ik u tijdens de training 1 op 1 of in kleine groepen tot 12 personen. Meer hierover zie www.boksjefit.com
 
Investeer in uzelf en leer het unieke SAS zelfverdediging systeem!

SAS is een zelfverdedigingsysteem ontwikkeld door René Winteraeken, en is  gebaseerd op diverse vechtsporten, militaire zelfverdediging, en zelfverdedigingssystemen over de hele hele wereld. Uit deze mix van de beste en bruikbare zelfverdedigings technieken is het SAS self defense system voortgekomen.  Een SAS beoefenaar is dan ook in staat om zich te verdedigen tegen alle soorten aanvallen en aanvallers. SAS staat voor Safety and Survival.
Doel: van het sas systeem is om mensen te leren vroegtijdig agressie te onderkennen en preventief te handelen, en indien nodig de ( bewapende ) agressor(s) af te weren en onder bedwang te houden of, indien het niet anders kan, uit te schakelen. Uitgangspunt is dat deelnemers geleerd wordt hoe zij ongeschonden en veilig uit een gevecht kunnen komen. De wetgeving, noodzakelijk zelfverdediging, wordt daarbij in acht genomen.

Door toepassing van de principes en de wetten van bio-mechanica en natuurlijke reflexen kan men de bewegingen snel leren en onthouden waardoor in een noodsituatie deze snel en effectief ingezet kunnen worden. Dit is belangrijk omdat in een stress situatie motorische vaardigheden en het beslissingsvermogen beduidend minder zijn.
SAS systeem is geen vechtsport en kent geen competitie elementen, wedstrijden, exames of banden. Beoefenaars van SAS zelfverdediging zulllen indien mogelijk conflictsituaties vermijden, maar in geval van een daadwerkelijke aanval, alles doen om te overwinnen. Tijdens de trainingen staan veiligheid en gezondheid voorop!

Wij geven, trainingen, cursussen en seminars op het gebied van zelfverdediging, weerbaarheid en omgaan met agressie. Daarbij hanteren wij een unieke methode: het SAS Self Defense Systeem. Ontwikkeld door SAS Instructeur René Winteraeken.
 

 
                                                                     
SAS zelfverdediging is bedoeld voor iedereen die géén slachtoffer wil zijn van geweld.
Helaas komt agressie in de maatschappij steeds vaker voor. Zelfredzaamheid en zelfverdediging zijn daarom van levensbelang.
Door middel van het SAS zelfverdediging systeem zijn wij in staat u vaardigheden aan te leren zodat u zich in elke denkbare situatie kunt verdedigen.

Mogelijkheden.
U kunt zowel als bedrijf, organisatie deelnemen ( wij komen zelfs op locatie lesgeven ), of als individueel deelnemer. De bedrijfstrainingen zijn custom made. Elke bedrijf heeft zijn eigen problematiek waarop wij de trainingen op afstemmen. Of u receptiemedewerkers in een hotel of uw kassamedewerkers in de supermarkt met agressie te maken hebben. SAS speelt hierop perfect in. U kunt bij ons terecht voor agressiemanagement, agressietrainingen, overvaltrainingen en zelfverdediging en weerbaarheid voor personeel. De trainingen zijn ook een leuk alternatief in plaats van het gebruikelijke jaarlijkse uitstapje.
De bedrijfstrainingen op locatie duren 3 uur en vergen slechts een kleine investering. Voor informatie over de mogelijkheden neem vrijblijvend contact met ons op.

Individueel deelnemen kan op onze trainingslocatie in Ubachsberg of Simpelveld Zuid Limburg. Er zijn doorlopende lessen en kortdurende cursussen van 10 lessen.  U betaald eenmalig inschrijfkosten € 15,- en ontvangt hiervoor het boek Self defence the easy way! Kosten zijn € 27,50 voor 1x trainen per week of € 35,-- voor 2 x trainen per week.
Ook persoonlijke 1 op 1 lessen zijn mogelijk.
Wilt u deelnemen of meer info ontvangen neem gerust contact met ons op.
Ook is er de mogelijkheid om een snelcursus zelfverdediging te doen.
Tip: volg een kubotan training bij ons, met de kubotan kunt u zich goed verdedigen. ook als u minder getraind bent. Bovendien is de kubotan legaal. Kubotan training volgen klik hier.

Wat houdt de training in?
Het vergroten van zelfvertrouwen en weerbaarheid staan centraal. De trainingen worden op een veilige manier gegeven waarbij veiligheid en gezondheid voorop staan. SAS systeem is gebaseerd op bio mechanica en real life situaties. Een no nonsens zelfverdedigingssysteem wat gemakkelijk aangeleerd kan worden en waarvoor men geen uitstekende conditie of ervaring in de gevechtssport moet hebben.
Wij leren u:

 • Verdediging tegen slagen
 • Verdediging tegen verwurging
 • Verdediging tegen stok, mes en pistool
 • Verdediging tegen vastpakken ( bevrijdingstechnieken)
 • Verdediging in kleine ruimten
 • Verdediging tegen meerdere aanvallers
 • Verdediging tegen een persoon die groter en sterker is dan uzelf
 • Verdediging als u gewond bent
 • Bevrijdingstechnieken
 • Verdediging op de grond
 • Close quater combat
 • Bescherming van geliefden, naasten en/of cliënten.
 • Specifieke situaties zoals deze zich in de praktijk kunnen voordoen zoals:
 • Verdediging in geval van woningoverval
 • Verdediging in geval van carjacking
 • Verdediging in geval ontvoering
 • Verdediging in geval van verkrachting
 • Verdediging in bus,vliegtuig, klaslokaal etc.
 • Vroegtijdig erkennen van gevaarlijke situaties
 • Preventief handelen
 • zelfverdediging binnen wettelijke kaders.

Wij oefenen realistische situaties waarin de druk telkens wordt opgevoerd. Zodat u in geval van nood kalm, rustig en gecontroleerd kunt vechten en als winnaar uit de strijd komt. Helaas zien wij dat veel vechtsport of zelfverdedigingsdiciplines niet geschikt zijn voor de straat. Het ziekenhuis ligt vol met mensen die dachten te kunnen vechten. Jarenlang zijn zij getraind in een iets wat in een nood situatie in de buitenwereld niet helpt. SAS technieken zijn getest in de praktijk en worden door professionals beoefend en toegepast. Realitische en no nonsense zelfverdediging.


Waarom zou je voor het SAS systeem kiezen?
Je kiest voor het SAS systeem als zelfverdediging omdat het:

 1. Een no no nonsens op realiteit gebaseerd en getest systeem is.
 2. Het zeer effectief is en verdediging en aanvallen combineert.
 3. Het gemakkelijk aan te leren is.
 4. Het slechts een kleine investering in tijd en geld vraagt.
 5. Het je leert om in eerste instantie agressie te voorkomen.
 6. Het op een dag je leven kan redden.
 7. Het in elke situatie toepasbaar is.
 8. Het vergroot het zelfvertrouwen en gezondheid.
 9. Het je houding verbeterd en je leert om alert te reageren.
 10. Het je leert bewust van je omgeving te worden zodat je gevaarlijke situaties vooraf kunt inschatten en voorkomen.

Nog vragen? Aanmelden?  Neem direct contact met ons op.
SAS self defense system is ontwikkeld door René Winteraeken.

 

René Winteraeken SAS Close Combat Instructor, KMA Certified Krav Maga Black belt 1ste Dan Level 3 Instructor, Systema instructor, Certified Boxing Fitness Trainer, Kubotan Expert instructor, knife fighting instructor, personal trainer.

 

We also provide lessons in the English language. Krav Maga, SAS self defense system and kubotan lessons. In the Netherlands, Belgium, Germany or else in Europe, feel free to contact us. SAS self defense system provided me with confidence and peace of mind. I am trained to defend myself against any attacker of any size, skill or level. I want you to gain some of that confidence. You may be your own first and last line of defense in an increasingly violent world. So be prepared, be a SAS fighter. Contact us or call 0031(0)45-5709015

  Ach in der Deutschen sprache unterrichten wir Nahkampf, SAS Selbsverteidigung,und Krav Maga in ganz Europa. Denn jeder Teilnehmer soll in der lage sein, ach in swierigsten Situationen, mit effectiver Selbstverteidigung zu besthehen. SAS Selbstverteidigung ist ein vollstandiges Kampfsystem, welches auf leicht abrufbaren Techniken ist basiert. Ich gebe SAS Nahkampf workshops in Deutschland, fur weitere Informationen rufen sie mich an 0031(0)45-5709015. Wir sprechen Deutsch. Unsere trainings anlage ist nur 14 km von Aachen.

SAS zelfverdediging is een onderdeel van Protect Security Group. Tevens erkend door het ministerie van justitie onder nummer ND 767.
Contact en info SAS systeem :SAS zelfverdediging Postbus 696 6400 AR Heerlen telefoon 045-5709015 b.g.g. 0900-1100220. www.saszelfverdedigng.nl www.protectsecurity.nl www.kubotanexpert.nl

Oefen lokatie:  Oude Schoolstraat 33 Ubachsberg. Indien gewenst kunnen wij ook bij u thuis of op ( bedrijfs ) lokatie lessen geven.

SAS self defense system is een zelfverdedigingssysteem dat alléén door René Winteraeken onderwezen mag worden. Alle sas technieken zijn eigendom van René Winteraeken. De benaming SAS zelfverdediging en SAS self defense system zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van René Winteraeken

Direct door naar Trainingen

Direct door naar FAQ en Nieuws

Direct door naar Contact

 

 Privacy verklaring: er worden geen persoonlijke gegevens van u verzameld. Enkel indien u het contactformulier invult gebruiken wij die gegevens uitsluitend om met u contact op te nemen.

 

 

 

 

 

 

 

Zelfverdediging en weerbaarheidslessen door SAS zelfverdediging in Voerendaal Ubachsberg.

Boxing Fitness en Boks lessen in zuid Limburg.

Agressieterainingen door héél Nederland. Training omgaan met agressie.

Zelfverdediging/ self defence tegen messen en knife fighting.

Kubotan lessen volgen bij de kubotan expert in Ubachsberg Voerendaal.

Nahkampf und selbstverteidigung. SAS een vollstandiges nahkampf system.

Self defence lessons with SAS self defense instructor René Winteraeken, I provide self defense workshops in Europe.

 SAS zelfverdediging en weerbaarheid, een begrip in het Zuiden! SAS zelfverdediging en weerbaarheid lessen en trainingen kun je volgen in Ubachsberg Voerendaal Zuid Limburg. Ook workshops zelfverdediging en weerbaarheid alsmede demonstraties zijn mogelijk.

 

Protect Security Group 2013