SAS

Faq, voorwaarden en nieuwsberichten.


SAS FAQ
Vragen die wij regelmatig gesteld krijgen:

Contact: Via het contactformulier kunt u zich aanmelden of meer informatie opvragen. Mocht u binnen 48 uur geen antwoord van ons gekregen hebben, check dan uw spambox of neem telefonisch contact met ons op 045-5709015 b.g.g. 0900-1100220.  Onze trainingslokatie is op de Oude Schoolstraat 33 Ubachsberg Gemeente Voerendaal.

Op mijn bedrijf komt regelmatig agressie voor door bezoekers, kunt u ons hierin helpen?
Wij bieden u custom made oplossingen en trainingen zodat uw medewerkers op een veilige manier kunnen werken. Ook leren wij uw medewerkers vroegtijdig agressie te erkennen en tijdig om te buigen. Tevens leren wij uw medewerkers hoe zij een agressor onder bedwang kunnen houden in afwachting van politie. Ook de juridische aspecten, wat wel en niet mag , worden behandeld. Uitgangspunt is dat uw medewerkers leren hoe zij ongeschonden en veilig uit een gevecht kunnen komen.


Wat kosten de losse lessen en wat zijn de verplichtingen?
Voor een overzicht van de tarieven zie trainingen.


Hoeveel lessen heb ik nodig om een beetje getraind te zijn in zelfverdediging?
In principe bent u met een cursus van 10 lessen al gereed met de basis zelfverdediging. Regelmatig een training volgen is uiteraard beter. Zelfverdediging en weerbaarheid ontwikkel je door regelmatig te oefenen.

Ik wil graag individueel deelnemen, hoe kan ik mij inschrijven, wat zijn de kosten en wanneer en waar zijn de lessen?
U kunt zich inschrijven via de contactpagina, de eerste les is gratis. Na de gratis les kunt u beslissen of u wel of niet mee wilt doen.


Zijn de lessen veilig? U hoeft niet bang te zijn dat er met u gesmeten wordt of dat u geblesseerd uit een training komt. Veiligheid en gezondheid staan voorop. Ook uw fysieke fitheid neemt toe na een aantal lessen. De lessen zijn dusdaning opgebouwd dat iedereen ongeacht conditie kan meedoen.

 

Waarop is SAS gebaseerd?
Het SAS systeem is met name gebaseerd op militaire zelfverdedigingstechnieken en vechtsporten uit de hele wereld. Systemen zoals Krav Maga, Kapap,Systema, Spetsnaz en Britse SAS technieken. Deze technieken zijn aangepast voor de burgermaatschappij en zijn een uitstekend verdedigingssysteem voor iedereen in elke situatie toepasbaar. SAS is dynamisch, wij ontwikkelen ons systeem steeds verder uit en zijn nooit uitgeleerd, omdat wij het SAS self defense system tot een van de beste zelfverdedigingssystemen ter wereld willen brengen. Er wordt realistisch geoefend zodat deelnemers gereed zijn om elke denkbare situatie aan te kunnen.


Algemene voorwaarden voor deelnemers:

SAS zelfverdediging/ boksjefit en haar instructeurs kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor enig lichamelijk letsel of de gevolgen daarvan die door deelname aan de trainingen zou kunnen ontstaan.

Betaling dient afgerekend te worden bij de eerste les, bij niet betaling wordt de leerling uitgesloten van de les.

SAS zelfverdediging is niet aansprakelijk voor schade, diefstal en verlies van eigendommen van deelnemers.

Agressief gedrag, alcohol of drugsgebruik tijdens de trainingen is verboden.

De instructies van de instructeur dienen opgevolgd te worden.

Door deelname aan de lessen gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Deelnemers dragen tijden de lessen geen sieraden en dragen zorg voor een goede lichamelijke hygiëne.

Tijdens de les is filmen en fotograferen verboden, tenzij de instructeur toestemming geeft hiervoor.

Toeschouwers mogen alleen in overleg met de instructeur aanwezig zijn.

Het is verboden de geleerde technieken te onderwijzen zonder toestemming van SAS zelfverdediging/ boksjefit.

U verklaart gezond te zijn en in staat om deel te nemen aan de lessen. Bij twijfel raadpleeg uw huisarts.

Overige wetenswaardigheden, links en nieuws.

SAS zelfverdediging is een 100% onderdeel van Protect security Group. Erkend door het ministerie van justitie en veiligheid. Gecertificeerd door keurmerk SSE.

www.protectsecurity.nl  Protect Security Group is uitgekozen als beste kwaliteits-prijs beveiliger.

NIEUWS

SAS self defense leren: lestijden zie schema bij trainigen Ubachsberg Voerendaal  Limburg De eerste les is gratis en verplicht u tot niets.

Feit is dat het ziekenhuis bezocht wordt door mensen die dachten dat ze zichzelf wel konden verdedigen, die dingen geleerd hebben van instructeurs die nooit in het echt een situatie hebben meegemaakt. Leer daarom een realistische en no nonsense zelfverdediging. Het SAS zelfverdedigingssysteem van SAS Close Quaters Combat Instructor René Winteraeken voorziet hierin, en is in de praktijk beproefd.

Boxing Fitness of Combat Fitness beoefenen zie schema lestijden bij trainingen. Locatie Oude Schoolstraat 33 Ubachsberg Voerendaal. De eerste les is gratis.

Weerbaarheidstrainingen.

Helaas kom ik nog wel eens trainingen tegen die bij instanties worden gegeven om mensen weerbaarder te maken. Op zich niet veel mis mee. Echter er zit een groot nadeel aan. Deze mensen wordt schijn weerbaarheid aangeleerd. Tegen een stootkussen aantrappen in een oefenruimte is leuk. Leren voor je opkomen is belangrijk. Maar de realiteit is anders en hard, wat als een tegenstander overgaat tot geweld? Wat het je dan geleerd? Je bent mentaal weerbaar maar voor je leven vechten heb je tijdens zo'n training beslist niet geleerd. Door het volgen van onze SAS zelverdedigingscursus leer je de nodige zelfverdedigingstechnieken. Doordat je deze technieken beheerst wordt je vanzelf weerbaarder, je bouwt zelfvertrouwen op en straalt dit ook uit. SAS zelfverdediging is een realistisch zelfverdedigingssysteem. Wij oefenen op situaties zoals die in het echte leven kunnen voorkomen.

Personal Training

Ook personal training is mogelijk, als personal trainer kan ik u les geven in het sas self defence system, krav maga, knife fighting, kubotan, boxing fitness, combat fitness en een op maat gemaakte training naar uw behoeften. Voor meer info neem contact op met mij. Uw gecertificeerde personal trainer René Winteraeken.

Een overzicht van de trainingen, kosten en lestijden zie trainingen.

Palmstick/Kubotan trainingen. De palmstick, pocketstick ook wel kubotan genoemd, is een wettelijk toegestaan zelfverdedigingsmiddel. Tijdens  de 3 uur durende kubotan cursus leer ik u hoe u moet omgaan met de kubotan. De volgende kubotan training is op zaterdag 1 februari 2019 van 12.00 tot 15.00 uur. Locatie Oude Schoolstraat 33 Ubachsberg. Na afloop van de kubotan cursus ontvangt u een gratis kubotan en een certificaat. Kosten € 45,-- Elke laatste dinsdag van de maand kunt u een herhalingsles Kubotan training volgen van 21.00-22.00 op onze locatie Kerkstraat 10 Ubachsberg. Herhalingsles kubotan training kost slechts € 22,00 Let op: onze kubotan workshop is enorm populair meld je daarom ook tijdig aan voor de kubotan cursus. De kubotan wordt ook wel palmstick, pocket stick of kobuta genoemd. In een paar uur lestijd beheerst u de vaardigheden om de kubotan in te zetten. Iedereen kan omgaan met de kubotan leren tijdens onze kubotan cursus. Leer op eenvoudige wijze jezelf te verdedigen met de kubotan. Kubotan les,training en workshop in Ubachsberg Voerendaal Limburg bij kubotan expert René Winteraeken.

Gratis proefles

Elke dinsdag van 20.00-21.00 uur kunt u deelnemen aan een gratis proefles. Locatie Oude Schoolstraat 33 Ubachsberg . VOL=VOL Dus snel inschrijven via ons contactformulier.

Urban Survival - Spoedcursus zelfverdediging.

Heeft u niet veel tijd en zin om wekelijks zelfverdedigingslessen te volgen, dan is onze Urban Survival  spoedcursus zelfverdediging de ideale oplossing voor u. Elke tweede en derde zaterdag van de maand van 12.00-15.00 uur lokatie Kerkstraat 10 Ubachsberg. Kosten € 90,-- voor de hele cursus inclusief certificaat. U beheerst na de cursus de basisvaardigheden van SAS zelfverdediging. Meedoen, laat het ons weten klik hier.

Populair: Boxing Fitness Wil je graag werken aan je conditie en uithoudingsvermogen dan is de bokscoditietraining iets voor jou. Een les die nooit gaat vervelen. Boxing Fitness is leuk en je doet elkaar geen pijn. Wij oefenen op stootzakken, pads, stootkussen en met elkaar ( je raakt alleen de bokshandschoenen). Boksconditietraining kun je volgen in Limburg Ubachsberg Voerendaal. Het doel van boxing fitnessis : uithoudingsvermogen, balans, kracht, snelheid, reactievermogen, behendigheid, zelfvertrouwen en lichaamsverbetering. Bijkomend voordeel is dat je ook nog zelfverdediging leert. je traint als een professionele bokser, alleen hoef je niet bang te zijn voor rake klappen. Getting fit whitout getting hit! Kijk ook eens op www.boksjefit.com voor boxing fitness lessen in de regio parkstad en heuvelland Zuid Limburg

Lokatie Oude Schoolstraat 33 Ubachsberg lestijden zie trainingen. Kosten zie trainingen en tarieven. Meedoen klik hier.

SAS T-shirts

SAS T Shirt in alle maten kleur zwart met groen opschrift. € 17,50 per stuk. U kunt deze bestellen via het contactformulier.

Wapenset

Een eigen rubberen oefen wapenset, deze kunt u bestellen via het contactformulier. Prijs € 22,50.

 

 Palmstick 

Palmstick Kubotan ( hardplastic) te koop kleur zwart per stuk € 9,50 bestellen via contactformulier.

 

 

 

Direct door naar Algemeen

Direct door naar Trainingen

Direct door naar Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

Zelfverdediging lessen in Ubachsberg, Voerendaal, Nuth, Gulpen, Heerlen, Landgraaf Sittard, Kerkrade. Woont u in Zuid Limburg en bent u van plan zelfverdedigingslessen te volgen. Dan bent u bij SAS zelfverdediging aan het juiste adres. Realistische zelfverdediging leren kan in Ubachsberg Voerendaal. Als Personal Self Defense Trainer kom ik ook bij u thuis les geven. Geen tijd om regelmatig zelfverdediging te volgen? Geen nood. Wij bieden een snel crusus zelfverdediging. Ook onze populaire kubotan cursus is een aanrader. Als kubotan Instructeur leer ik u hoe u met de kubotan om te gaan.

Dus het maakt niet uit of u uit Heerlen, Landgraaf, Gulpen ,Maastricht, Kerkrade, Voerendaal, Brunssum, Nuth of Sittard komt. Zelfverdediging kunt u bij SAS zelfverdediging volgen wanneer het u uitkomt. Werkt u onregelmatig? Geen nood, u betaalt per les en zit niet vast aan een abonnement. Ook hoeft u bij ons geen inschrijfgeld te betalen.

Leer zelfverdediging middels ons sas zelfverdedigingssysteem.

Cursus zelfverdediging, meld je aan via contactformulier. De cursus zelfverdediging wordt gegeven in Ubachsberg Voerendaal,Nuth, Sittard, Kerkrade, Heerlen, Landgraaf en Gulpen.

Bedrijfstrainingen zelfverdediging en weerbaarheid door heel Nederland. Cursus zelfverdediging op uw bedrijf! Wij komen naar u toe.

Zelfverdediging in Limburg. In Limburg geven wij lessen in zelfverdediging op locaties in Ubachsberg, Voerendaal, Nuth, Kerkrade, Sittard, Gulpen en Landgraaf. Voor zelfverdedigingslessen of cursus zelfverdediging zie training op deze website. Liever 1 op1 zelfverdediging les bij u thuis? Ook dit is mogelijk in limburg.

Kubotan training volgen bij kubotan expert René Winteraeken. Na afloop gratis kubotan en certificaat.

Palmstick defense with palmstick/kubotan expert René Winteraeken. Join our lessons. The palmstick also known as Kubotan is a pressure point self defense device. It is legal to carry.

Kubotan, pocket stick, palmstick training volgen. Meld u aan bij kubotan expert René Winteraeken. Kubotan lessen met gratis kubotan. De kubotan is een klein stokje van metaal, hout of kunstof. U kunt de kubotan als sleutelhanger gebruiken. U heeft de kubotan dan altijd bij de hand omdat u uw sleutels uiteraard ook altijd bij de hand hebt. De kubotan, bij de SAS noemen wij de kubotan ook wel de stick of pain, is een drukpunt zelfverdedigingsmiddel. Met de kubotan kunt u hevige pijnprikkels toebrengen op uw tegenstander. Ook als u minder of niet geoefend bent in vechtsport of zelfverdediging. Met de drie uur durende kubotan cursus leert u hoe u de kubotan effectief kunt inzetten. De kubotan cursus geven wij door heel Nederland. Wij komen naar uw eigen lokatie of u kunt naar onze lokatie in Limburg komen. De kubotan cursus is voor iedereen toegankelijk. De kubotan is het ideale verdedigingswapen voor iedereen die veilg over straat wil lopen.

Kubotan het ideale en legale verdedigingswapen. Hoe met de kubotan om te gaan? Volg een 3 uur durende kubotan cursus bij SAS zelfverdediging. Les wordt gegeven door kubotan expert René Winteraeken

 Agressiemangement: komt agressie vaak voor bij u op de werkvloer dan is het zeker aan te raden om eens contact met ons op te nemen. Agressiemanagement zorgt ervoor dat uw medewerkers sterker in hun schoenen staan en de juiste beslissingen nemen. Dat agressiemanagement leidt tot minder stress en ziekteverzuim mag duidelijk zijn. SAS zelfverdediging behandeld niet alleen agressieprotocollen maar leert uw medewerkers ook wat te doen mocht een situatie toch escaleren. Ervaring en kennis uit de praktijk, dat is onze kracht.

Specialist op het gebied van agressietrainingen en omgaan met agressie. Agressietraining volgen in Limburg of een agressietraining, omgaan met agressie op uw eigen lokatie. SAS zelfverdediging wij geloven niet alleen in mooie theorieen over agressieombuiging. Deze agressie ombuigings theorieen  zijn zeker belangrijk maar als men niet in staat is om deze in de praktijk te brengen doordat men angstig is zijn deze theorieen waardeloos. Daarom geven wij tijdens onze agressietrainingen naast theorie over omgaan met agressie ook weerbaarheidsoefeningen en spelen wij rollenspellen. Doel is is om deelnmers een betere houding aan te leren zodat zij zelfverzekerd kunnen ( en durven ) optreden in een situatie van agressie en geweld.

Agressietraining. Last van agressie op de werkvloer volg een agressietraining bij sas zelfverdediging. Naast agressieombuigingstechnieken besteden wij tijdens de agressietraining ook aandacht aan wettelijk toegestane zelfverdediging. Wij gaan er vanuit dat niet elk ongewenst gedrag met agressie ombuigingstechnieken is bij te sturen naar gewenst gedrag. Daarom onze unieke aanpak van theorie gecombineerd met zelfverdediging. Agressietraining is bij ons meer dan alleen theorie. Wat maakt onze agressietraining bijzonder? De combinatie van agressie ombuigingtechnieken, realistische zelfverdediging en praktijkervaring van SAS. Als werkgever doet u er goed aan om uw personeel een agressietraining te laten volgen bij SAS zelfverdediging. De voordelen van een agressietraining zijn: voorkomen van conflicten die tot geweld leiden. ziekteverzuim  neemt af, medewerkers voelen zich zekerder en prettiger, regels worden nageleefd. Zo zijn er tal van voorbeelden waarom een agressietraining noodzakelijk is. Niet alleen is een agressietraining de zorgplicht van de werkgever, het levert ook genoemde voordelen op. Waarom dus geen agressietraining volgen? bovendien is een agressietraining bij SAS niet duur. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een agressietraining.

Boksconditietraining les volgen in Limburg Voerendaal. Bokscondtietraining is uitermate geschikt voor je het opbouwen van je uithoudingsvermogen. Bokscontietraining gaat nooit vervelen. Je doet elkaar geen pijn en er wordt ook gewerkt aan spieropbouw. Boksconditietraining in Limburg volgen bij SAS zelfverdediging in Voerendaal of Nuth. Boxing fitness, getting fit whitout getting hit. Boxing fitness is de manier om fit te worden. Uithoudingsvermogen en alle spiergroepen worden getraind tijdens de uitdagende Boxing Fit training van SAS zelfverdediging Boxing Fitness kun je volgen Ubachsberg en Nuth Limburg. Boxing Fitness de ideale manier om je lichaamsgewicht op het gewenste niveau te brengen en om je droomfiguur te krijgen. Bixing fitness is geschikt voor mannen en vrouwen van 13 jaar.

 Boxing Fitness Limburg.

Wat is Boxing Fitness? Boxing Fitness is op de eerste plaat ontzettend leuk. Je traint als een bokser. Met het boxing fitness programma volg je alle elementen van het trainingsregime van een professionele bokser. Je leert schaduw boksen, skipping, en je traint met je personal boxing fitness trainer op pads/mitts.  Deze training is een uitstekende mix van cardio, kracht, uithoudingsvermogen, coordinatie, snelheid, balans en flexibiliteit. Boxing Fitness kun je volgen bij SAS zelfverdediging op een van onze trainingslokaties in Heerlen, Ubachsberg Voerendaal of Nuth. Je Personal Boxing Fitness Trainer René Winteraeken zorgt telkens voor een uitstekende workout. Ohh ja, met Boxing Fitness wordt je niet geraakt. Dus geen zorgen. Boxing Fitness is ook een zeer geschikte training voor vrouwen, werk aan je figuur en leer tegelijkertijd zelfverdediging.

Waarom Boxing Fitness?

De bokstraining om fysiek en mentaal in uitstekende conditie te geraken. Je leert de geheimen van professionele boksers, de best getrainde athleten in de wereld. Je leert ook nog zelfverdediging, je kracht, balans en lenigheid nemen aanzienelijk toe. Verbeterd je zelfbeeld en zelfvertrouwen. Verbrand op een optimale manier vet. Pleziere trainingen, eens wat anders dan een workout in de fitness zaal. Een bijzondere training die je doet dus eens wat anders om aan je vrienden te vertellen.

Boxing Fitness is een uitstekende aanvulling voor beoefenaars van vechtsporten, maar ook voor beoefenaars van sporten zoals tennis, golf of wat voor sport dan ook waar behendigheid, snelheid, coordinatie en kracht noodzakelijk zijn. Boxing Fitness is tevens de manier om je lichaam in de gewenste vorm te krijgen. Dames leer vechten zonder geraakt te worden en verbeter tevens je figuur. Bokstraining is de ideale mix van fun, trainen en werken aan je lichaam en figuurcorrectie.

Fitness lessen in Limburg Afslanken en Fitness Limburg. Wilt u aan uw figuur werken en op een optimale en leuke manier afslanken. Dan is Boxing Fitness les de ideale workout. Géén zorgen, er wordt niet op u gebokst. Boxing Fitness is trainen als een professionele bokser maar dan zonder geraakt te worden. Met Boxing Fitness verbrand u in korte tijd veel calorieen, de ideale all in one workout. Of uw doel nu afslanken is of meer spierkracht, snelheid of stootkracht is. Als uw personal boxing fitness trainer stellen wij samen uw doel op. Boxing Fitness is tevens een iedeale manier om te ontstressen.

Boxing Fitness is de bokstraining die u kunt volgen in Ubachsberg Voerendaal. Liever boxing Fitness lessen bij u thuis? Dat kan ook. Als uw persoonlijk Boxing Fitness Trainer kom ik ook naar u toe in Limburg of door heel Nederland en Belgie.

 

 

Krav Maga Ubachsberg Voerendaal Krav Maga Nuth. Als u uitsluitend Krav Maga lessen wilt volgen dan kan dan ook bij SAS zelfverdediging. Krav Maga is een zelfverdedigingssysteem uit Israel. In Ubachsberg Voerendaal kunt u Krav Maga lessen volgen of u kunt Krav Maga lessen volgen in Nuth. Als gecertificeerd krav maga instructeur kunt u bij SAS krav maga lessen volgen in Limburg.

Naast krav maga is het uiteraard ook mogelijk om de geschiktere zelfverdedigings variant van SAS zelfverdediging te volgen. SAS zelfverdediging kent Krav maga Advanced technieken gemixt met Britse special forces SAS technieken.

 

 

 

Kenmerkend voor SAS zelfverdediging Krav Maga is dat de training plaatsvindt met zeer uiteenlopende situaties, waarbij het uitgangspunt is van SAS en Krav Maga technieken, dat deze op de realiteit gebaseerd zijn. SAS zelfverdediging en Krav Maga oefenen aanvallen van diverse soorten die in het dagelijkse leven kunnen voorkomen. Verder wordt ook  SAS en Krav Maga op verschillende lokaties getraind, niet alleen in de dojo maar ook buiten.  SAS technieken en Krav Maga technieken hebben snel effect in een gevechtsituatie. Krav Maga en SAS technieken kunnen beoefend worden in Ubachsberg Voerendaal of Nuth Limburg.

Krav Maga is een zelfverdedigingssysteem wat uit Israel komt, Krav Maga is een onderdeel van de SAS lessen die in Ubachsberg Voerendaal beoefend worden. Wilt u Krav Maga op de juiste manier leren dan bent bij SAS zelfverdediging aan het juiste adres. De Krav Maga die wij leren zijn advanced technieken die bij andere Krav Maga scholen niet of nauwelijks worden gegeven. Dat wil zeggen dat onze KMA Krav Maga stijl een zeer realistische kijk heeft op wat er in de maatschappij gebeurd. daarop zijn onze technieken gebaseerd. U leert bij ons dus geen onzin maar zelfverdediging en weerbaarheid waar u iets aan heeft. Krav Maga Advanced dus.Krav Maga lessen, Krav Maga cursus, Krav Maga training kunt u volgen bij SAS zelfverdediging Zuid Limburg Ubachsberg Voerendaal. Woont u in de omgeving Landgraaf, Heerlen, Kerkrade, Gulpen, Voerendaal, Nuth,Simpelveld, Vaals dan kunt u zelfverdediging volgen bij SAS zelfverdediging, SAS zelfverdediging, Krav Maga lessen, kubotan lessen, Boks lessen of boxing fitness

Zelfverdedigingslessen in Limburg. Wilt u zelfverdediging les volgen dan kunt u bij ons terecht op onze trainingslokaties in Limburg Ubachsberg of Nuth. Ook voor weerbaarheidstrainingen in Limburg kunt u bij ons terecht. Heeft u liever persoonlijk les? Dat kan op onze trainingslokatie in Ubachsberg Voerendaal of Nuth, of gewoon bij u thuis. Informeer naar de mogelijkheden.

 Afvallen, afslanken aan het ideale figuur werken? Dat kan op een leuke manier met onze boxinf fitness of combat fitness lessen. De totale body workout. Onze groepen bestaan uit maximaal 6 deelnemers. U kunt er ook voor kiezen om de fitness lessen te volgen alleen met uw personal trainer. Boxing Fitness, BodyCombat, Combat Fitness lessen kunt u volgen in Ubachsberg Zuid Limburg. Zowel Boxing Fitness als BodyCombat of Combat fitness zijn ontzettend leuk om te doen, het gaat niet vervelen en is de workout waarmee u in korte tijd veel calorieen en vet verbrand. Boxing Fitness als Body Combat of Combat Fitness zijn trainingen die met name geschikt zijn om uithoudingsvermogen,kracht,snelheid,balans,flexibiliteit en bepaalde doelen te halen. Daarnaast is boxing fitness en combat fitness een goede core training voor andere sporten.

 

Personal trainer in Limburg.

Zoekt u een personal trainer in limburg, zowel nederlands limburg en Belgisch Limburg. Personal Trainer René Winteraeken  is een veelgevraagde en gecertificeerde Personal Trainer op het gebied van fitness ( Boxing Fitness, geen zorgen er wordt niet op u gebokst!) en zelfverdediging. Wilt u werken aan uw een bepaald doel aan uw lichaam dan zijn de boxing fitness lessen een leuk alternatief dan de gewone sportschool. Tijdens de boxing fitness lessen doet u aan boksconditie training, krachttraining, trainingen voor leningheid, flexibiliteit en balans. Deze training is niet alleen zeer afwisselend maar vooral een uitstekende coretraining en training om bijvoorbeeld af te vallen. in een sessie verbrand je al gauw zo'n 600 calorieen. Bijkomed voordeel van deze training is dat u ook nog zelfverdediging leert en daardoor een groter zelfvertrouwen ontwikkeld.

Daarnaast is René Winteraeken ook uw personal trainer op het gebied van zelfverdediging. Als gecertificeerd close quarters combat instructor Krav Maga en SAS self defense leert u effectieve technieken op een veilige en gezonde manier. De trainingen kunnen zowel bij u thuis als op onze locatie gegeven worden. Dus zoek u een personal trainer in Limburg neem contact op met saszelfverdediging.

Self defence lesson in the Netherlands, Belgium, Germany or else in Europe in the English language. We provide Krav Maga lessons, SAS self defense system lessons and kubotan lessons. Feel free to contact us.

Bokslessen, boksen in Zuid Limburg Ubachsberg Voerendaal. In limburg kunt u boksen en bokslessen volgen bij sas zelfverdediging. De bokslessen worden gegeven in Ubachsberg gemeente Voerendaal. Boksen is een manier om lekker te ontstressen,fit te blijven, te werken aan je gewicht, kracht, snelheid, balans en uithoudingsvermogen. Boksen in Limburg omgeving Voerendaal, Heerlen, Gulpen. Kom boksen bij SAS zelfverdediging.

 

Weerbaarheidtraining, weerbaarheid voor vrouwen, weerbaarheid voor kinderen. In onze weerbaarheidstraining in Ubachsberg Voerendaal Limburg leert u naast weerbaarheid ook praktische zelfverdediging. SAS zelfverdediging in Ubachsberg gemeente Voerendaal in Zuid Limbutg geeft diverse trainingen weerbaarheid en zelfverdediging. Onze weerbaarheidstrainingen zijn op realisme gebaseerd. Alleen schreeuwen en tegen een stootzak aantrappen is geen weerbaarheidtraining. SAS weerbaarheidstraining is vooral realistisch en een no nonsense training. Wat u bij SAS zelfverdediging en weerbaarheid leert, daar heeft u ook in het echte leven iets aan. Wij leren u niet alleen zelfverdediging en weerbaarheid. Onze weerbaarheidstraining leert u ook out of the box denken en bewustwording van uw omgeving. U leert een gevaarlijke situatie vroegtijdig te herkennen. Tijdens deze weerbaarheidstraining wordt u niet alleen mentaal sterker, ook fysiek en een goede uitstraling nemen toe. Veiligheid en gezondheid staan voorop! De eerste les is gratis en verplicht u tot niets. Probeer onze weerbaarheidstraining een keer uit. De weerbaarheidstrainingen worden gegeven op onze locatie Minnegardsweg 6a Ubachsberg gemeente Voerendaal Zuid Limburg. Indien gewenst kunt u ook een weerbaarheidstraining bij u op locatie krijgen voor uw bedrijf, vereniging, school of vriendenclub. Ik geef weerbaarheidstraining en lessen  in héél Nederland.

 

  Auch in der Deutschen sprache unterrichten wir Nahkampf, SAS Selbstverteidigung und Krav Maga. Selbstverteitiging und Nahkampf SAS ist hocheffektif und einfach, realistisches training, Standkampf und Bodemkampf, Verteidigung gegen waffen. Jeder solte in der lage sein, sich in Selbsverteidigungssituationen zu behaupten! Nahkampf experte René Winteraeken SAS Selbsverteidigung. Auch selbsverteidinging mit kubotan.

 

Wilt u realistische cursus zelfverdediging en weerbaarheid volgen en woont u in de regio parkstad, Sittard-Geleen of heuvelland zuid Limburg. Dan is SAS zelfverdediging het juiste ades voor een cursus en lessen zelfverdediging, krav maga, Systema, SAS self defence, kubotan, knife fighting ( defense) en boxing fitness. SAS zelfverdediging is een no nonsense zelfverdedigingssysteem geschikt voor iedereen en wordt gegegeven door SAS instructeur en zwarte band 1ste dan instructeur René Winteraeken

SAS zelfverdediging en weerbaarheid is een onderdeel van Protect Security Group gecertificeerd door de SSE en erkend door het ministerie van justitie en veiligheid.  U traint bij SAS in een veilige omgeving en op een veilige en verantwoorde manier. U leert om alert te zijn en safe denken. Lessen zelfverdediging in Voerendaal Ubachsberg.

Ook adviseer ik in filmprodukties close quarters combat technieken, gevechtstechnieken, zelfverdediging, Krav Maga, SAS, boksen en bokstrainingen. Advieswerk en training van acteurs op filmsets. Movie adviser qlose quaters combat. CQC Close Quaters Combat Instructor.

Boxing fitness, Fitness, Bokstraining, Boksen conditietraining, figuurverbetering op een leuke manier omgeving Simpelveld, Bocholtz,Kerkrade, Heerlen Voerendaal. Fitness Personal training, figuur correctie samen met je personal trainer René Winteraeken Doe mee aan onze Boxing Fitness sportlessen. Zie ook www.boksjefit.com Ik laat je graag ervaren hoe leuk een bokstraining kan zijn, doe een gratis proefles mee en ervaar de fun van een bokstraining. Personal trainer René Winteraeken

Protect Security Group 2013