SAS Zelfverdediging

Een begrip in het zuiden!

Trainingen zelfverdediging en weerbaarheid, Agressietrainingen en Boxing Fitness.

Safety and Survival.        Het unieke SAS self defense system!

Op deze pagina treft u informatie aan over de diverse zelfverdedigings trainingen, zelfverdedigingscursus en fitness trainingen voor bedrijven als particuliere deelnemers. Onder andere lestijden, trainingsdata en locaties. Voor bedrijven, verenigingen of clubs kunnen wij ook op uw eigen locatie lesgeven. Mocht u nog vragen hebben neem gerust contact met ons op of bel naar 045-5709015
SAS instructeur  René Winteraeken.
 
Onze trainingslocatie is op de Oude Schoolstraat 33 Ubachsberg gemeente Voerendaal.
 

Voor wie is de training bedoeld?
SAS zelfverdediging is geschikt voor iedereen ongeacht lichamelijke fitheid. Deelname kan vanaf 13 jaar m/v.   Bijkomend voordeel is dat u naast de zelfverdedigingstechinieken ook uw zelfvertrouwen vergroot en uw lichamelijke fitheid en gezondheid toenemen. U hoeft niet bang te zijn dat u blessures oploopt. Wij oefenen op een veilige en verantwoorde manier in onze eigen en veilige oefenruimte.

Voor deelname aan de boxing fitness lessen dient u wel over een  goede gezondheid te beschikken!

Overzicht lestijden en trainingen:         zelfverdediging

Elke dinsdag om 18.30-19.30 uur uur doorlopende les SAS zelfverdediging gemengde groep vanaf 13 jaar m/v locatie Oude Schoolstraat 33 Ubachsberg

Personal training op afspraak bij ons op locatie of bij u thuis.

Workshops 2019

Verdediging tegen mesaanvallen/ knife workshop op 30 november 2019 van 11.00-14.00 uur. Kosten € 35,--

Verdediging tegen pistool workshop op 30 november 2019 van 14.00-16.00 uur Kosten € 25,--

Kubotan workshop eerste zaterdag 1 februari 2020 11.00-14.00 uur kosten € 35,- incl.kubotan en certificaat.

 

 

Trainings lokatie: Oude schoolstraat 33 Ubachsberg Voerendaal. Aanmelden klik hier.

Overzicht lestijden en trainingen:       Boxing Fitness

Onderstaande lessen zijn op afspraak u kunt kiezen uit de genoemde dagen en tijdstippen. Een les duurt 60 minuten. Ook op afspraak zijn lessen mogelijk! Meer weten over boxing fitness zie ook www.boksjefit.com

Je kunt Boxing Fitness in groepsverband doen  of alleen personal training met personal trainer René Winteraeken

Groepslessen Boxing Fitness

 

 Dinsdag     18.30-19.30 uur locatie Oude Schoolstraat 33 Ubachsberg

 Donderdag   19.00-20.00 uur locatie Oude Schoolstraat 33 Ubachsberg

 Vrijdag         19.00 uur. Scheelenstraat 100 Simpelveld

Personal trainingen op aanvraag op door u gewenste tijdstippen.

Zondag geen lessen op af en toe een bootcamp na.

 Bootcamp: zie www.fitnessvoerendaal.nl

De lessen zijn onder begeleiding van certified Boxing Fitness trainer René Winteraeken.

 Aanmelden klik hier.

 

Tarieven.

De eerste les is altijd gratis en verplicht u tot niets. Verder kunt u kiezen uit onderstaande mogelijkheden en mag u lessen uit ons programma combineren.

1 x trainen per week contribitie per maand € 27,50

Onbeperkt trainen per maand € 35,--

Gezins en partnerkorting 5 % korting op genoemde tarieven indien u met twee of meer personen komt.

Voor 1 op 1 trainingen en training op lokatie kunt u hier vrijblijvend een offerte aanvragen.

We also provide lessons in the English language throughout Europe. Krav Maga, Systema, SAS self defense system and Kubotan lessons. SAS self defense system provided me with confidence and peace of mind. I am trained to defend myself against any attacker of any size, skill or level. I want you to gain some of that confidence. You may be your own first and last line of defense in an increasingly violent world. So be prepared, be a SAS fighter.


Bedrijfstrainingen:
Agressie op het werk. Hou je hoofd koel!

Bedrijven en hun medewerkers krijgen er steeds vaker mee te maken.Klanten worden mondiger en laten hun onvrede merken waarbij de grens van het betamelijke nogal eens overschreden wordt. In het ergste geval komt het tot geweld met alle gevolgen van dien. Het spreekt voor zich dat dit de werksfeer niet ten goede komt en dat medewerkers onnodig ziek thuis zitten. Een goede agressietraining is daarom een uitkomst. Met alleen theorie over agressie ombuigen gaat dit niet lukken, immers als een medewerker geen zelfvertrouwen heeft zal hij de theorieen niet toepassen. Daarom behandelen wij in onze agressietrainingen naast het theorie gedeelte van agressie ombuigen in gewenst gedrag ook weerbaarheid en spelen wij realistische rollenspellen. Want wat als iemand niet voor rede vatbaar is en tot geweld overgaat? Dan moet je wel snel en goed kunnen handelen binnen wettelijke kaders. René Winteraeken heeft uit praktijk ervaring een agressietraining ontwikkeld die werkt. Door zijn unieke training zijn medewerkers na de training in staat om: agressie vroegtijdig te herkennen, agressie om te buigen in gewenst gedrag en zelfverzekerd op te treden tegen agressors. En als het dan toch tot geweld komt: weten medewerkers zichzelf te verdedigen binnen wettelijke kaders en kunnen zij een agressor onder bedwang houden in afwachting van hulp en politie.

De trainingen zijn custom made en op de situatie in uw organisatie afgestemd, deze trainingen worden dan ook bij voorkeur op uw eigen locatie gegeven. Indien u geen geschikte locatie heeft dan kunt u kostenloos gebruik maken van een van onze trainingslocaties in Limburg. Ook voor kleine ondernemers met geen of weining personeel zijn er mogelijkheden.
Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen, neem gerust contact met ons op.

Individuele trainingen/doorlopende lessen zelfverdediging SAS:
Zelfverdediging en weerbaarheid bij SAS zelfverdediging volgen:  wij geven doorlopende zelfverdedigingslessen in Ubachsberg, Voerendaal, Nuth, Kerkrade, Landgraaf,Gulpen of Sittard. De eerste les zelfverdediging is gratis.  U kunt zelfverdediging en weerbaarheid trainen en lessen volgen op veschillende dagen en tijden. U kunt maandelijks betalen.  Wij vragen geen inschrijfgeld en u mag stoppen wanneer u wilt. Kunt u niet geregeld  komen, géén probleem, u betaald gewoon per les.
Kosten: per les zijn  € 8,50 Duur les: 60 minuten.

De zelfverdediging en weerbaarheids lessen zijn gebaseerd op het SAS self defense system. Dit systeem is ontwikkeld om iedereen zelfverdediging aan te leren die in elke noodsituatie toebasbaar is. Ook de wetgeving wordt hierbij in acht genomen.  Er wordt gekeken naar de soort aanval, de situatie waarin zich deze aanval voordoet en de in verhouding staande noodzakelijke wettelijke zelfverdediging.  SAS beoefenaars zijn in staat om een tegenstander in alle omstandigheden onder controle te krijgen en/of uit te schakelen.  SAS beoefenaars kunnen aanvallers onder controle krijgen zonder zelf een slag of stoot uit te delen, wat het sytseem uitermate geschikt maakt voor politie, beveiliging maar ook leraren, ambulancepersoneel en eigenlijk iedereen die achteraf niet in problemen met justitie wil komen. Ook worden worst case scenario's geoefend. Een SAS beoefenaar moet in staat zijn zich in elke denkbare situatie zich te verdedigen. SAS beoefenaars zijn dan ook in staat om diverse levels van gepast geweld toe te passen van een zachte aanpak tot geheel uitschakelen van één of meerdere aanvallers.

 
 

Lestijden: zie schema bovenaan deze pagina  locatie Oude Schoolstraat 33 Ubachsberg  Deelname vanaf 13 jaar m/v. Kosten zie tarieven. Na 10 lessen ontvangt u een certificaat. Na de 10 lessen ( de basis ) gaan wij dieper in op de technieken en oefenen wij realistische situaties. Gezins/partner korting: samen met uw partner of andere leden van uw gezin sas zelfverdediging volgen tegen kortingstarief.  U kunt hier inschrijven.

Gratis proefles, een keer mee willen doen en ervaren wat sas zelfverdediging is. Regelmatig organiseren wij gratis proeflessen. Deelname is gratis en vrijblijvend. Inschrijven via de contactpagina.

Als vast lid geniet je korting op onze workshops!

Urban Survival - Snelcursus zelfverdediging.

Heeft u niet veel tijd en zin om wekelijks lessen te volgen dan is onze Urban Survival spoedcursus zelfverdediging de ideale oplossing. In twee zaterdagen leren wij u de basis van zelfverdediging. Geschikt voor M/V vanaf 13 jaar. Kosten totaal € 90,-- Elke tweede en derde zaterdag van de maand. Lestijd van 12.00-15.00 uur. Volgende snelcursus binnenkort  Lokatie oude schoolstraat 33 Ubachsberg. Na afloop van de twee cursusdagen ontvangt u een certificaat. U beheerst dan de basis van SAS zelfverdediging. Meedoen, laat het ons even weten klik hier Er zijn nog plaatsen beschikbaar, meld u snel aan.   

Personal training en Privé lessen:

Ik geef diverse personal trainingen, wat uw doel ook is:

Wilt u uw figuur verbeteren, afvallen, een betere conditie krijgen, sportprestaties verbeteren of zelfverdediging leren? Als uw personal trainer werk ik samen met u aan uw doel en leert u het behaalde reslutaat vast te houden. Wat uw doel ook is zonder personal trainer is het moeilijk om dat doel te bereiken. Mijn specialiteiten als personal trainer:

- Boxing Fitness: ideaal voor figuurverbetering, afvallen,sportprestaties verbeteren en bovendien leuk om te doen.

- Bokslessen: geen zin in een groep te trainen in de boksschool, train met mij.

- Zelfverdediging: ik leer u 1 op1 effectieve zelfverdediging volgens het principe van het SAS self defense system.

- Fitness: Samen gaan wij op zoek naar bewegingsvormen die bij u passen en die u leuk vindt, want alleen dan houdt u de training vol. Sporten in combinatie met coaching en adviezen over een gezonde levenstijl. Onze gecertificeerde gewichtsconsulente Shari Coenen geeft u tevens voedingsadvies Meer weten neem contact met mij op: contact.

Palmstick, pocketstick, Kubotan self defense training.

De palmstick, pocketstick, ook wel kubotan genoemd is een wettelijk toegestaan hulpmiddel ter zelfverdediging. De kubotan is een klein stokje van metaal, hout of kunststof dat als sleutelhanger gebruikt kan worden en als zelfverdedigingsmiddel. De voordelen van de kubotan zijn:  het legaal is en dat ook mensen die niet getraind zijn in vechtsport de kubotan effectief kunnen inzetten. De kubotan is door iedereen eenvoudig te gebruiken. Tijdens de 3 uur durende Kubotan cursus leren wij u omgaan met de kubotan. Na afloop van de Kubotan training ontvangt u een gratis kubotan,( het kubotan boek  tegen € 12,50 verkrijgbaar ) en een certificaat. De volgende Kubotan workshop is op zaterdag 1 februari 2020 van 11.00 uur tot 14.00 uur. Locatie Oude Schoolstraat 33 Ubachsberg Voerendaal.   Kosten € 35,--  Onze kubotan cursus is enorm populair meld je daarom ook tijdig aan.

Kubotan training herhalingsles kan op elke eerste zaterdag van de maand van 12.00-15.00 uur trainingslokatie Oude Schoolstraat 33 Ubachsberg uur Kosten € 22,00 ( herhalingsles )

Bekijk hier onze kubotan demo: youtu.be/DZRJLYjKt_g

Deze cursus geven wij ook door héél Nederland. De kubotan cursus is ook geschikt voor mensen die geen ervaring of training in vechtsporten of zelfverdediging hebben. Tijdens de 3 uur durende kubotan training leren wij u de vaardigheden aan om uzelf te verdedigen met de kubotan.

Vanaf week 4 2017 is ook mijn boek Kubotan self- defence, the easy way verkrijgbaar. Het boek kost € 12,50 exclusief verzendkosten. In het boek omschrijf ik de kubotan technieken zoals deze ook tijdens de workshop gegeven worden. Een handig naslagwerk voor een ieder die de kubotan workshop gevolgd heeft maar ook voor als je nog totaal onbekend bent met de technieken. Ondersteund met fotomateriaal omschrijf ik de technieken. Bestellen kan via het contactformulier of koop het rechtsreeks op onze lokatie.

Aanmelden of meer informatie ga naar het contactformulier.

de kubotan of palmstick.

Meer weten over de kubotan, pocket stick of palmstick, zie www.kubotanexpert.nl


Travel Safe cursus  

Gaat u op reis naar een risicogebied dan moet u beslist deelnemen aan onze travel safe cursus. In deze 4 uur durende cursus leren wij hoe u zich moet gedragen en verdedigen in gevaarlijke situaties. Denk aan poging tot ontvoering, carjacking en overval. Deze les kan op elke locatie in Nederland gegeven worden.
Aan melden of meer informatie neem contact met ons op.


Bodyguard training.
Voor beveiligingsmedewerkers die in de persoonsbeveiliging werken is de bodyguard training eigenlijk een must. Tijdens de training wordt vooral aandacht besteed aan het beschermen van de cliënt. Ook knive and gun disarms wordt tijdens de training extra aandacht aan gegeven.
Voor meer informatie of aanmelden neem contact met ons op.

Zelfverdediging voor vrouwen. 

Voor vrouwen hebben wij een trainingsprogramma ontwikkeld van 10 lessen. Tijdens het programma leert u hoe u vroegtijdig een aanval kunt herkennen, preventief handelen en effectieve en toepasbare zelfverdedigingstechnieken.  Training elke dinsdag van 20.00-21.00 uur. Lokatie Oude Schoolstraat 33 Ubachsberg. Veiligheid en gezondheid staan bij ons voorop. Meer informatie ga naar contact.

Boks conditie training/ Boxing Fitness en boksen bokslessen.

Boxing Fitness is een uitstekende bokstraining voor lichaam en geest. De focus, de mix van kracht en uithoudingsvermogen zorgen ervoor dat het lichaam endorfine vrijgeeft. Dit geeft een euforisch gevoel. je voelt je gelukkig, kalm, verfrissend, fysiek en psychisch voldaan. Bovendien zorgt de hoge fun factor ervoor dat elke bokstraining leuk blijft om te doen. Bijkomend voordeel je leert zelfverdediging en bouwt je zelfvertrouwen op.

Getting Fit Whitout Getting Hit!

Je traint: in een kleine groep m/v onder begeleiding van gecertificeerd boxing fitness trainer René Winteraeken. Je traint als een wedstrijd bokser maar dan zonder geslagen te worden. Voor iederen geschikt met een goede gezondheid vanaf 13 jaar. Een uitstekende manier om je dagelijkse stress weg te meppen.

Resultaten: Je werkt aan je hele lichaam, balans, conditie,snelheid, reactievermogen en kracht. Heeft een positief effect op je algehele welzijn en energieniveau. Je verbetert je figuur. Tijdens de training verbrand je ongeveer 600 cal. Deze bokstraining is geschikt voor algehele fitness, lichaamsverbetering, uithoudingsvermogen, kracht, balans en leningheid. Je kunt natuurlijk ook de bokstraining volgen om lekker te ontstressen. Liever alleen trainen, vraag naar de mogelijkheden van personal training.

Meedoen, bel 045-5709015 en maak een afspraak met Rene voor een gratis en vrijblijvende proefles. Je kunt ook via contact een mail sturen.

zie lesschema bovenaan deze pagina voor trainingstijden, afspreken op een ander tijdstip is ook mogelijk. Boxing Fitness wordt gegeven op de lokatie Kerkstraat 10 Ubachsberg. Kosten € 35,- per maand onbeperkt trainen. Naast de boksconditie training is het natuurlijk ook mogelijk om boksles te krijgen. Aanmelden klik hier  Liever 1 op 1 trainen met je Personal Boxing Fitness Trainer, ook dat is mogelijk. Kijk ook eens op www.boksjefit.com

Excecutive personal training

Als manager of bestuurder staat u dagelijks onder druk, het is van belang om regelmatig stoom af te blazen. Dit kan uitstekend  door excecutive personal training. Wat houdt de training in? De training kunt u op afspraak maken wanneer het u uitkomt. Bij voorkeur op onze locatie in Ubachsberg maar ook op een door u gewenste lokatie. Tijdens de training leren wij u bokstechnieken aan, deze past u toe op de bokszak en op focus mitts van uw personal trainer. Verder bestaat de training uit telkens verschillende oefeningen om uithoudingsvermogen, kracht, leningheid, snelheid en balans te verbeteren. Kortom een leuke training waarin men zich in een veilige omgeving kan uitleven en ontstressen. Aanmelden of meer weten klik hier.

Demonstraties of workshops:

Ook geven wij demonstraties en workshops. Tijdens uw evenement of voor uw vereniging verzorgen wij ( meestal gratis ) een kleine workshop om te laten zien wat sas zelfverdediging inhoudt.

Vriendenclub of sportvereniging

Wilt u met uw club of vereniging een keer een training of cursus volgen, neem gerust contactmet ons op voor de mogelijkheden.

 

Knife Fighting Workshop

Verdediging tegen een aanvaller met een mes is een van de gevaarlijkste situaties waarin je terecht kunt komen. Ook al ben je nog zo goed getraind in een bepaalde vechtsport, zodra je een tegenstander met een mes voor je hebt worden je kansen om het gevecht te winnen een stuk kleiner. Dacht je dat dat je al zelfverdediging kon tegen messen? Dan is deze workshop een eye opener voor je. Helaas leren veel vechtsporten en systemen geen realistische zelfverdediging tegen messen. Om je goed te kunnen verdedigen tegen messen zul je zelf ook getraind moeten zijn in het vechten met een mes, anders kun je simpelweg niet inschatten wat een getraind mes vechter met een mes kan. Logisch toch! De mythe: mes vechten komt niet voor in Nederland is onzin. Ook in Nederland lopen geoefende mesvechters rondt, wij leven immers in een multi culturele samenleving. In de SAS knife fighting workshop leer je het vechten met een mes en zelfverdediging tegen messen. Deze workshop is alleen bedoeld voor mensen met goede bedoelingen, mensen die zich willen kunnen verdedigen in elke denkbare situatie dus, het is aan de instructeur om je de les te verweigeren. Voor deze training is een verklaring ontrent gedrag nodig. Volgende workshop op zaterdag 30 november 2019 van 11:00-14:00 uur inclusief certificaat en koffie/thee. Kosten € 35,-- Aanmelden klik hier.

SAS Pistol Special:

Workshop tegen pistool bedreiging. In deze workshop leer je hoe je een pistool op een veilige manier kunt afpakken en vervolgens de aanvaller kunt overmeesteren. Zaterdag 30 november 2019 van 14.00-16.00 uur  uur kosten € 25,--

Praktische info:
Tijdens de lessen staan veiligheid en gezondheid voorop! Luister daarom ook goed naar de aanwijzingen van de instructeur. Agressief gedrag wordt niet getolereerd en kan tot uitsluiting van de les leiden. Tijdens de les dient iedereen respectvol met elkaar om te gaan.
Tijdens de les draag je gemakkelijk zittende ( sport ) kleding. Neem een handdoek en een flesje water mee.
De lessen volg je op eigen risico, wij zijn niet verantwoordelijk voor letsel of enigerlei andere schade. Volg je de instructies goed op dan zullen er ook geen blessures ontstaan. Er blijft natuurlijk altijd een risico voor letsel, ben je daarvan bewust.
De ter beschikking gestelde materialen dien je met respect te behandelen, luister ook hier goed naar de instructeur.
Je hebt geen uitstekende conditie of vechtsport ervaring nodig. Iedereen kan de lessen volgen.
Verder heb je alleen een goede instelling nodig en enthousiasme.

Be prepared, be a SAS fighter. Een waardevolle investering in uzelf.

Je bent van harte welkom op onze lessen.
Meedoen of meer willen weten, meld het even via het contact formulier.

René Winteraeken eigenaar en oprichter SAS zelfverdediging.

SAS self defense system close quarters combat  master instructor

Personal Self Defense Trainer

Kubotan Expert Instructeur

Certified KMA Krav Maga level 3 Black belt 1st Dan Master Instructor

Systema Instructor

SAS Knife Fighting Instructor

Certified Personal Boxing Fitness Trainer

Certified Kick Boxing Fitness Trainer

Al van jongs af aan ben ik actief in zelfverdediging. Ooit begonnen met judo en jiu jitsu. In militaire dienst heb ik trainingen gevolgd en les gegeven in Kapap en Britse SAS technieken. Later als beveiligingsspecialist en Close Protection Officer Krav Maga beoefend en instructeurs certificaten behaald. Door ervaring en door mijn beroep heb ik diverse zelfverdedigingstechnieken en vechtsporten gemixt. Wat nu het SAS self defence system is. Beproefd in de praktijk is SAS een no nonsense op realiteit gebaseerd zelfverdediging systeem. Onder andere heb ik, militair, politie en beveiligingspersoneel getraind in binnen en buitenland. Voor diverse opdrachten en projecten. Als gecertificeerd Krav Maga Academy Krav Maga level 3 Master Instructor  black belt 1st dan ben ik tevens opgeleid om Krav Maga lessen te geven en ben ik aan de KMA verbonden als opleider. Naast zelfverdedigingstechnieken is het ook van belang om over uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en lichamelijke fitheid te beschikken. Boxing Fitness is dan ook de ideale aanvulling voor beoefeneaars van zelfverdediging. Als Certified Boxing Fitness Trainer kunt u daarom ook bij mij Boxing Fitness lessen volgen, indivudueel of in groepsverband. Veiligheid en gezondheid staan bij mij hoog in het vaandel, wij trainen daarom op een verantwoorde manier.

Het SAS self defense system is voor iedereen toegankelijk die zelfverdediging wil leren. SAS zelfverdediging leert je zelfverdediging die je in alle omstandigheden kunt toepassen. SAS zelfverdediging bouwt aan je zelfvertrouwen en weerbaarheid Je leert out of the box denken, bewustwordening van je omgeving, je wordt fitter en je ontwikkeld een gezonde houding. Be prepared be a SAS fighter.

Investeer in uzelf! Leer SAS zelfverdediging!

 

 

Direct door naar Algemeen

Direct door naar FAQ  en Nieuws

Direct door naar Contact


 

Protect Security Group 2013